Formularz wyceny certyfikacji



W celu uzyskania informacji / wyceny kosztów certyfikacji prosimy o wypełnienie formularza kontaktowego.

 

Informacje na temat systemów

System HACCP

ISO 22000 / FSSC 22000

Food defense (PAS 96)

BRC food v.7 certyfikat

IFS food standard v. 6

GMP+ (pasze)/ EFISC

ISO 9001:2015

ISCC/ REDcert /KZR INiG

BRC IoP (opakowania)/ PAS 223

MSC / GlobalGAP / UTZ

Znakowanie żywności / etykiety

Dokumentacja HACCP

Projekty technologiczne / Raporty

Szkolenia pracowników

Audyty dostawców

Audyt energetyczny / ISO 50001

Certyfikat ekologiczny

non-GMO / V-Log

Pełnomocnik ds. jakości

Wyliczenia emisji GHG

Dane kontaktowe

Nazwa firmy:

Miasto:

Kod pocztowy:

Adres:

Tel/fax:

E-mail:

Adres strony www:

Osoba do kontaktu:

Dodatkowe informacje

Rodzaj działalności:

Liczba pracowników:

Rodzaj usługi:

Opis działalności: