System HACCP
ISO 22000 / FSSC 22000
Food defense (PAS 96)
BRC food v.7 certyfikat
IFS food standard v. 6
GMP+ (pasze)/ EFISC
ISO 9001:2015
ISCC/ REDcert /KZR INiG
BRC IoP (opakowania)/ PAS 223
MSC / GlobalGAP / UTZ
Znakowanie żywności / etykiety
Dokumentacja HACCP
Projekty technologiczne / Raporty
Szkolenia pracowników
Audyty dostawców
Audyt energetyczny / ISO 50001
Certyfikat ekologiczny
non-GMO / V-Log
Pełnomocnik ds. jakości
Wyliczenia emisji GHG
Nazwa firmy:
Miasto:
Kod pocztowy:
Adres:
Tel/fax:
E-mail:
Adres strony www:
Osoba do kontaktu:
Rodzaj działalności: Przemysł spożywczy Przemysł paszowy Gastronomia Catering Handel żywnością Biopaliwa (ZR) Hurtownie żywności Magazyny żywności Transport żywności Opakowania Inne Biomasa roślinna
Liczba pracowników: 1-10 11-20 21-50 51-120 121-250 250-500 pow. 500
Rodzaj usługi: Wdrożenia systemów Projekty technologiczne Szkolenia pracowników Audyt wewnętrzny/dokumentacji Audyt dostawców Wymazy czystościowe [higiena ATP] Opracowanie dokumentacji HACCP Certyfikacja systemów Znakowanie żywności / etykiety Pełnomocnik ds. jakości (usługa)
Opis działalności: